Foto’s van projecten

Kast op maat:
Een klant in de wijk Hazenkamp wilde graag meer afgesloten bergruimte. Zodoende heb ik daar op de vide een kast op maat gemaakt; met schuifdeuren en openslaande deuren.
    


Plantenhanger:
Om wat minder inkijk en wat meer ruimte voor planten te creëren; heb ik een mini-pergola / plantenhanger gemaakt (woning in de Hazenkamp). Twee verdiepingen, beide met ophang-mogelijkheid.
    


Vloer leggen:
Voor een klant in de Wolfskuil heb ik op zowel de begane grond als de volledige bovenverdieping een houten vloer gelegd.
 


Minibieb:
Deze minibieb heb ik voor een straat in de Wolfskuil gemaakt, de onthulling vond plaats op Burendag.


Tuinberging / schuurtje:
Voor een tuin in de wijk Hazenkamp heb ik een tuinberging op maat gemaakt van douglashout, met een sedum (groen) dak.
       
In het kastgedeelte (linker zijde) heb ik legplanken en gereedschapsklemmen geplaatst. In het rechterdeel heb ik een diepe legplank gezet.


Zolderverbouwing:
Bij dit project heb ik een vliering omgebouwd tot slaapzolder: het plafond open gebroken, de draagbalken met panlatten opgehoogd en een vloer van underlayment gelegd. Vervolgens het dak geïsoleerd met een natuurlijke vlas. Rond het ventilatiesysteem heb ik een wand geplaatst (houten frame, gipsplaten) met een luik waardoor het apparaat toegankelijk blijft, en een bedlampje opgehangen.
  
Aan de andere kant van het opengebroken plafond heb ik op verzoek een kledingkast gemaakt: over de gehele lengte een legplank gemaakt waardoor er twee verdiepingen zijn.
Uiteraard heb ik ook een trap gemaakt om naar boven te klimmen. Deze staat los (wel beveiligd tegen schuiven) zodat hij richting de kleding-bergruimte gezet kan worden.


Overkapping:
Tegen de gevel van een woonhuis, aan de tuinzijde, heb ik een overkapping gebouwd van gerecycled hout, met dakplaten van polycarbonaat, ook hergebruikt.


Tafeltje opknappen:
Hier heb ik een van de stort gered tafeltje van een nieuw jasje voorzien. De bladen omhuld met twee stukken tafelzeil, en de poten een frisse kleur groen gegeven. Eerst heb ik het tafeltje uit elkaar gehaald,
     
vervolgens het nieuwe jasje gegeven, en weer in elkaar gezet.