Reviews

“Vriendelijke vrouw en we zijn zeer blij met het resultaat. Dankjewel!”


“Wij hebben ons tuinhuisje om laten bouwen tot een overkapping/zithoek en zijn heel blij dat Coosje en haar man dit voor ons wilde doen. Ze is/zijn duidelijk in de communicatie, vriendelijk, werkt heel netjes en het resultaat is dan ook helemaal zoals we voor ogen hadden. Met extra oog voor afwerking en de puntjes op de i.
Wij zijn meer dan tevreden en weten haar te vinden als nog eens hulp nodig hebben.”


“Klusvrouw Nijmegen werkt heel precies. Zij hield mij op de hoogte van de stappen die ze gaat doen. Het resultaat is erg mooi.”


“Ik ben heel tevreden over Klusvrouw Nijmegen!
De zolderuitbouw was een ingewikkelde klus, omdat er tussentijds allerlei onvoorziene dingen bij kwamen. Maar gelukkig is de Klusvrouw creatief en dacht ze altijd mee wat er mogelijk zou zijn en liet mij zien wat de keuzes dan zouden gaan betekenen/ kosten. Ze respecteerde altijd mijn soms ongewone wensen en hierdoor is het een heel individuele uitbouw geworden die echt bij me past! Als ik een klus heb vraag ik het aan haar :)”


“Klusvrouw Nijmegen heeft verstand van zaken, is erg secuur en wist wat ik ongeveer voor ogen had mooier en beter te maken dan ik had kunnen bedenken. Fijne en heldere communicatie. Prettig iemand om in/rondom je huis te hebben ook.”


“Coosje heeft goed werk afgeleverd, ze hield pas op toen het helemaal naar haar zin was. Wat ik ook heel erg waardeer is dat ze, zowel van tevoren als tijdens het werk, meedacht over de praktische aspecten van de uitvoering.”